esmaspäev, 4. aprill 2016

Kevad, päike ja koolivaheaeg

Ajal, mil päike paitab meie põski aina tihedamalt ja soojemalt, tähistasime me raamatukogus neli päeva jutti kevadpühi ja koolivaheaega. Et koolivaheajal päris kõik tarkused ära ei ununeks, siis tegelesime neil päevadel muu hulgas guugeldamisega, nuputamisega ning mõistatamisega. Netis otsinguid tehes leidsid lapsed vastused küsimustele kui mitu linna on meie kodumaal või kas piibeleht ja lumikelluke ikka on üks ja sama lill. Kõige selle juures ei unustanud me pidada maha toredat mängumaratoni Twisteri ja lauamängudega ning ülestõusmispühade puhul kaunistasime mune ja meisterdasime jänkusid ja tibusid.
Paljud lapsed olid eelnevatel nädalatel osa võtnud Suurest Joonistamisvõistlusest, milles osalemiseks nad joonistasid oma lemmikraamatuid ja -tegelasi. Koolivaheaja nädalal tegime võistlustöödest näituse ja nii said kõik soovijad hääletada oma lemmiku poolt. Kui raamatukogutädi hääled kokku luges, selgus esikolmik:
    1. SANDRA VESK - Tema lemmikraamatuks on "Tüdruk veiniplekiga kleidis"
    2. EMILIA DANILOVA - Emilia joonistas meile Bruno
    3. STEN ARRO - Steni joonistusel oli suur ja täpne kaart Valleby linnast, mille on välja mõelnud kirjanik Martin Widmark.
Selleks, et lõpeatada koolivaheag, alustada ülestõsusmispühadega ja tänada osalejaid ning õnnitleda võitjaid sõime me neljapäeval küpsisetorti ja jagasime tänukirju.
Aitäh osalejatele vahva nädala eest!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar